Gouwhuis

Adres: Antwerpsesteenweg 242, 9040 Gent
Telefoonnummer09 223 84 42
E-mailadreswinkel.gent@hopper.be

Gratis vergaderzalen

 

Vegaderen met je groep, gouw of ploeg op een bereikbare plaats in Gent. Onze vergaderzalen zijn uitgerust met wifi, whiteboard en beamers die je met één klik (clickshare) verbindt met je laptop. Zalen voor met een capaciteit tot 24 personen.

De vergaderzalen kunnen gratis gebruikt worden door alle groepen, gouwen en ploegen van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Maaltijden kunnen we niet voorzien maar er kan gebruik worden gemaakt van de keuken. Je kan zelf een potje koken. Er is Frisdrank aanwezig, hiervoor vragen we een vergoeding per consumatie. Deze worden appart afgerekend.

Reserveren kan via deze website.

Stadsondersteuning

Naast de vergaderzalen vind je op het tweede verdiep ook nog een bureau: Stadsondersteuning Gent of kortweg SOS! Daar werkt Antoon Denys om de stadsgroepen van Gent te ... ondersteunen.

 

Hopperwinkel

De gelijkvloers is het meest bekend bij het brede publiek: de hopperwinkel. De openingsuren van de winkel zijn:

  • woensdag tot en met vrijdag van 14u tot 18u
  • zaterdag van 10u tot 12u en van 13u tot 17u30

Meer weten over Hopper winkel?

Garage

Voor avondvergaderingen kom je langs de garagepoort binnen. Trek ze goed dicht als je buitengaat en draai de deur op dubbel slot, zet er liever geen materiaal: de bestellingen van de Hopperwinkel worden daar geleverd, en dat zijn echt geen kleine doosjes!

Kelder

Last but not least : ons materiaalkot. Hier vind je knutsel- en EHBO-materiaal. Ook al het gerief van Open Kamp Gent vindt hier z'n stek.