Stéphane Van de Velde

AGC- Nieuwe Groepen:

Wat?
De Gentse scoutsgroepen uit de Gouw Gent kampen met een enorme ledenstijging waardoor ledenstops en wachtlijsten schering en inslag zijn geworden. Als AGC- nieuwe groepen tracht hij zijn steentje bij te dragen om samen met de stadsondersteuner en andere vrijwilligers nieuwe scoutsgroepen op te richten, leiding te motiveren en nieuwe groepen te begeleiden in hun groei. Daarnaast wordt er een gepaste oplossing gezocht voor wachtlijsten en ledenlijsten. Het (her)lokaliseren van scoutsgroepen behoort ook tot het takenpakket. 

Kortom, AGC- nieuwe groepen is een aanspreekpunt bij zowel de Gentse leiding als de bevoegde diensten omtrent nieuwe en jonge groepen.


Concrete projecten binnen GOUW GENT?
Projecten 2016-2017

1. Nieuwe Akabegroep Gent-Oost.
2. Mogelijke intrede groep Y9000 in Gent-Zuid. 
3. Exploratie aan de rand van Gent voor een nieuwe groep.
4. Opvolgen Scoutsgroep oude dokken. 
5. Brainstorm : Afstappen van wachtlijsten maar overgaan tot ledenstops vanuit het verbond +inschrijvingen binnen Gouw Gent.

Wie?
2016-2017 : Stéphane Van de Velde

Totem: Czerwony Melibruine Bewuste Olifant  

Ik hou me bezig met...: zowat alles dat me bezig kan houden: met een rekkertje spelen, stylos klikken, youtube, facebook, TV, muziek luisteren, slapen.... 
Maar men hobby's zijn: voornamelijk scouts, koken, reizen, vrijwilligersprojecten, bouwen en verbouwen, mensen ontmoeten, genieten van lange café-avonden 

Ik kwam als scout ter wereld op:  de meest onmogelijke periode om een verjaardagsfeest te geven: 23 januari 1992.  Om 12:35 klonk er een slag die gevolgd werd door een luid gekrijs. Men eerste hap lucht was een feit. 
Ik ben afkomstig van:  Sint-Bernadette ( Bernie )  en Scouts Haegepoorters 
Ik werk als: Winnie the Pooh op zoek naar honing: gemotiveerd en goedgeluimd doch ijverig met een doel voor ogen. 
Je kunt mij tegen het lijf lopen in: de betere Gentse Cafés, de Ledebergse buurt...  
Als ik niet met scouts bezig ben, doe ik:  (minder?) nuttige dingen met andere projecten of noodzakelijke werken om geld in het laatje te brengen. 
Levensmotto's: Niets doen is ontzettend moeilijk, je weet nooit wanneer je klaar bent. (L.N.)    Alles wat je aandacht geeft, groeit! #grenzenloosgroeien