Gouwfilm 2019

Naar jaarlijkse gewoonte voorziet Gouw Gent één activiteit in januari om de leiding te ondersteunen in de drukke examenperiode.

Op 12 januari 2019 staat de fantastische gouwfilmdag weer voor de deur. We bieden per tak één film aan in de Sint-Bavo school (Reep 4, Gent).

Dit jaar staat de gouwfilm in teken van het jaarthema: MINDER IS MEER!

We bieden films aan die het jaarthema bespreekbaar maken. Het zou leuk zijn, mocht je als leiding het gesprek met je leden voordien of nadien dan ook aanknopen.

Het programma volgt zo snel mogelijk!

Om deze topactiviteit mogelijk te maken, vragen we een bijdrage van €2,5 per persoon.

Inschrijven kan vanaf 1/12/2018 tot en met 21u op 12 januari. Dat kan via volgende link: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/evenement/gouwfilm-2019
We raden aan om één leiding aan te stellen die de volledige tak (leden en leiding) inschrijft.

Gouden tips van Gouw Gent:

  1. Spreek een kwartiertje vroeger af op een locatie in de buurt. (we raden af om voor de deur af te spreken, want dat brengt vooral veel verwarring bij ouders teweeg.)
  2. Kom binnen langs Reep 4 (dit is de enige ingang).
  3. Breng je goed humeur mee.
  4. Laat je kattenkwaad thuis. Een scouts en gids heeft respect voor zichzelf, de ander en zijn/haar omgeving. Vandalisme, vuilnis en andere hinder tijdens de film horen bij ons niet thuis.
  5. Ondersteun en draag samen met de Gouw de leefregels als leiding uit, ook wat betreft het rookbeleid van de school Sint-Bavo, waar we te gast zijn (i.e. niet roken binnen en ook niet op de speelplaats).
  6. Ecologisch als we zijn, trachten we zoveel mogelijk met de fiets te komen: fietsenstalling aan Sint-Bavo staat ter jullie beschikking.